Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2010, 14:37   #1
Çevrimdışı
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Demet akalın balıktan zehirlendi..




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
DEMET AKALIN BALIKTAN ZEHİRLENDİ..
Demet Akalın Başakşehir'de açılan Olimpia Eğlence ve Kültür Merkezinde hayranlarıyla imza gününde buluştu.



Eğlence merkezine gelirken yoğun izdihamla karşılanan Akalın'a çok sayıda koruma eşlik etti. Son albümü Zirve'yi imzalayan Akalın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gün önce yadiğibalıktan zehirlenen Akalın, rahatsız olduğu için açılıştan 15 dakika hayranlarına imza attıktan sonra ayrıldı.

Sün günlerde annesinin hasta olduğu için moralinin bozuk olduğunu söyleyen Akalın, "Annem biraz rahatsız ondan canım sıkılıyor. Omzumda yırtık var. Beş tane hekime götürdüm. Annem benim gibi inatçıdır. Canı kıymetli değildir. İlk önce bana naz yapıyor zannediyordum ama değilmiş. 20 gündür bizde kalıyor. Sabahları 7.30'da kalkıyorum. Son günlerde farkedilmiştir gece kluplerinede gitmiyoruz. Evde anneme bakıyoruz" dedi.

Serdar Ortaç'dan şarkı alacağını söyleyen Akalın, "Eşofmanlarla Serdar Ortaç'ın ofisine gittim. Bu albümde bir tane Serdar şarkısı olacak" şeklinde konuştu. Arıca Akalın, erkek dünya starı biriylede düet yapacağını söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan