Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2010, 00:50   #3
Çevrimdışı
Peri
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Yanındaki et yemeğinin suyunu kullandım eti haşladıktan sonra. Et suyum olmadığında da sizin yöntemle yapıyorum, öyle de gaayet güzel olur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Fakat ben bunda dinlendiremedim pilavı. Fazla suyunu çekemedi, misafirlerim geldiğinden servis yapmak zorunda kaldım.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet