Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2010, 01:08   #173
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Günlük

Sevgili Günlük;

Bugün hani diyordum ya gideyim dayımlara aylarca gelmeyeyim diye, ne kadar doğru diyorumuşum meğersem.. Planımı yaptım, öncelikle bayrama kadar burdayım, sonra Gamze'min yıllardır gel diye yalvardığı Bursa yolcusuyum, Ordan Düzce ve ordan İstanbul.. Planlarım bunlarla bitmeyecek, İstanbul'dan döndükten sonra Özlem'le karadeniz turuna gitcez, amcamların yanına, köye falaan.. Ortalıklarda uzun bir sürelerce olmayacağım. Anneme baktığım için aylardır eve kapattım kendimi, annem şimdi iyi önümde engel olmadığı için, kafamı dinliycem ve artık eski kimliğime geri döneceğim.. Eee artık özlersin beni SANAL günlükcüm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Onun dışında biraz bugünden bahsetmek istiyorum.. Bir ara arkadaşımdan almam gerekenler olduğundan dışarı çıktım, Utku'ların dükkanın önünden geçtim.. Gıcık hemen fark etti geçtiğimi..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Baya baya konuştuk, msn'de artislik yapıyosun bana dedi, zırtapoz ya her dakika msn'den yazmamı istiyor, sonra geç cevap yazınca artislik diyor
Her neyse, Utku benim hayatımda yer almasından mutlu olduğum bir insan, ne kadaan beni deli etse de seviyorum boncuğumu
Bu arada İsmail arayıp duruyor, biliyorsun günlükcüm küsüm ona, şu ara barışmakta istemiyorum hani..

Baya sinirli / stresli birgün geçirdim.. Ama bana müstahak.. Ne karışıyorsun değil mi? Bırak isteyen istediğini yapsın...
Bundan sonra aman amannn (:

Fulya'm geldi, ne demişler Fulya'dan al haberi, Murat nişanlanmış, pehhh (: Üç gün sonra yüzüğü atmazsa bende birşey bilmiyorum (: Birde bana mesaj attı dün gece nişanlanıyorum diyee
Eee hayırlısı olsun..

Bugün annemede birileri gelip Songül'ü istiycez demiş, annem şook ! Kadının kalbini indirecekler, vıışşş..
Annem beni verir mi yaa, direk kovmuş
Evlilik bana çok uzak ve çoook erken, uğraşamam genç yaşımda, daha gezeceğim, göreceğim, görürsün daha neler edeceğim
D Sevgililik bile beni boğuyor... Ih ıh...Bana göre değil bu kelimeler.. Özgür kız olarak iyiyim ben (:

Adiooosss (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver