Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
krem santi
bir tencereye su vesekeri koyup kaynatiyoruz kaynadiktan 10-15 dk sonra kapatiyoruz 10 dk kadar hafif ilitiyoruz yinede sicak olcak tepsiye iki kat olcak sekilde etimekleri diziyoruz benimki 24 tane oldu ama tepsinin buyuklugune baglidir serbeti etimeklerin uzerine dokuyoruz hafif cekmeye baslayinca
serbeti kaynattigmiz tencerenin icine irmik seker vanilya ve sutu katip ocakti devamli karistirarar koyulastiriyoruz kivami olunca etimeklerin uzerine dokuyoruz etimeklerin kenarlari fazla cekmiyo serbeti irmigi sicak dokunce sonradan yumusuyo
irmigi baya sogutuyoruz ilik olmucak sekilde cunku uzerine surdugumuz krema erimesin diye
sut ve krem santiyi mikserde kopuk haline getiriyoruz uzerine surmeden once SIKMA torbasina biraz krema koyuyoruz uzeri icin
kalan kremayda irmigin uzerine yayiyoruz uzrini duzeltip kare kare kesiyoruz torbadaki kremaylada resimde goruldugu gibi susluyoruz ben boncuk sekerler ve simler kullandim sizde istediginiz sekilde ..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.