| Cevap: Sevgili Günlük
Pek bir sevgiye layık manasız günlük'üm..
Haftalardır içten içe buhranlar geçiriyordum. Monotonluk maratonu son sürat devam ederken beni de işin içinden çıkılmaz bir duruma sokuyor.(du).
Aslında o kadar şanslıyım ki. Hayatımda öyle güzel dostlarım varki.. Beni mutlu edebilmek için yapmadıkları kalmadı.. Onları gördükçe daha da mutlu oluyorum.. Canlarım benim iyi ki varlar. Hele ki Necla'm o bambaşkaa ya.. Çok şanslıyım çok..
Cumartesi büyük gün.. Hala kararsızım.. Dostlarıma sorduğumda yapma gitme diyolar. Hatta Sibel'im çok fazla endişe ediyor.. Üzüleceğimi biliyor.. Üzülücem ama dediğim gibi pazar sabahı uyandığımda hayatım bambaşka olacak.. İşte o zaman huzurum yerine gelecek..
Aslında benim de çelişkilerim var. Ya düşündüğüm gibi olmazsa? Kararım kesin. Olacak! diyorum.. Salim'le dün gece konuşurken 'gerek yok' dedi. (Canım benim seninle dertleşmeyi çok özlemişim...) Acaba gerçekten 'gerek yok mu?' Necla, Sibel, Mujde, Aslı, Salim gerek yok diyolar.. Ya içimde ki ses? Hoş o da bilmiyor ne yapmak istediğini ya.. Son 1 gün kalıyor.. Düşünmeye devam...
Bir yandan da gerçekten şanslıyım ben. Hayatıma girmeye çalışan sahte insanlar onlara boş yere zaman ayırmadan kendiliğinden renklerini belli edip, gösteriyolar kendilerini.. Neyse.. (;
Yarın benim için önemli bir gün. Umarım iyi gelişmeler olur..
Kış artık İstanbul'a geldiğini iyiden iyiye gösteriyor. Çok soğuuuktu bugün ://
Neyse yazmaktan sıkıldım..
Ah İstanbul çirkin ama çekici insanlar gibisin.. (Bunu okurken Sevda'm bana kızabilirsin canım, ama seni o kadar çok bunalttığımı düşünüyorum ki, artık seni sıkmak istemiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim yanımda olduğunu biliyorum. Seni çok seviyorum.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Hadi kal sağlıcakla günlük'üm..
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |