İSMİNİZ : Samet.
MESLEGINIZ: Oto galeri ~ Radyo programcısı.
BURCUNUZ: Oğlak.
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Bulgarca, İngilizce, Almanca.
PARFUMUNUZUN MARKASI: İssey miyake.
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Komik olan herşeye.
EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Dayımla.
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?:Serdar ile aynı frekans'ta program sunmak isterdim.
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Dua.
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Yarasa.
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Sıradan şeyler..
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:
a-Hayatta hickimsenin hatiri icin Boyun bükmem.
b- Abim icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben önemliyim.
d-Kimse nezaket konusunda elime su dökemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: İzlemiyorum.
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Spor bir el çanta'm vardır, bunun içinde sürekli; Sigaram, cüzdanım, parfüm'üm, telefon'um bulunur.
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Aile'min benden günlerce haber alamaması sanırım.
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Kesinlikle cola!.
KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: 15-20 gün'de bir kuaför'e gitmem sanırım.
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Ajdar ~ çikita muz.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Tv ekran'ı ise ilgilenmiyorum.
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Yalan konuşan. | Kesinlikle tahammülüm yoktur! |
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Break cafe, green cafe, Olbia, belsa plaza, marina sahil, dolphin,ncity,özdilek sinemaları, seka park. böyle devam eder.
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Kesinlikle tebessüm ederim çokca. fazla cıvıtmadan gülerim.
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Canımı yakanların kafasına.
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Acı bir kayb'ım var, onu silmek isterdim buda imkansız..
COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Sadece gülerim.
BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Altın zippo.
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Çok sabırlı ve sakin oluşum.
KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Cem yılmaz'ın.
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Karakter'ler farklı, neden olmasın?.
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: İyilikten asla vazgeçmiyeceksin..
FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Güzel güzel dost'lar kazanmam sanırım.
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Ben herkez'i severim, soğuk bir yapım yoktur.
FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Şiir'ler, güncel haberler, resimler, güldürücü konular, yeni arkadaşlarımız.
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ:
Birşey umarak gelmedim.. Dost'larımı buldum yetmezmi?.