Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
5 yaprak marul
1 Adet salatalık
1 Adet domates
1 Adet havuç
1 Adet ufak turp
Yarım kırmızı lahana
3 Dal taze soğan
1 Yemek kaşığı fesleğen
Yarım Limonun suyu
1 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Hazırlanışı
1. Domates ve salatalıkların kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
2. Havuç ve turpun kabuklarını soyup rendeleyin.
3. Kırmızı lahana ve marulu yıkadıktan sonra ince ince kıyın.
4. Taze soğanları temizleyip yıkadıktan sonra ufak ufak kesin.
5. Tüm malzemeyi karıştırma kabına alıp kaşık yardımıyla karıştırın.
6. Sosu hazırlamak için kaseye zeytinyağ
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
limon suyu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tuz ve fesleğeni alıp iyice karıştırın.
7. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine döküp harmanlayın.
8. Dilediğiniz salata servis tabağına aktarıp servis yapın.