Cevap: Hacker Olmak.
@basketci ;
bir daha okuma tavsiyesinde bulundugun icin tesekkur ederim ama bir defada okudugumu anlayabiliyorum, lüzumlu bir yorum oldugu kanisina varsam belki bir ihtimal.
15 yasinda iken yani daha liseyi bile bitirmemis ve tahsil belgeni almamisken ?, muhasebecilik sifati adi altinda hic bir bir resmi kurumda calisamazsin kusura bakma cunku bende ticaret (muhasebe ve finansman bolumu) mezunuyum. prosudurun nasil oldugunu gayet iyi biliyorum. Fatura kesmekle, stok kaydi tutmakla muhasebeci olunmuyor üzgünüm.
bir diger husus siteye index atanlara ne zamandan beri "hacker" sifati takiliyor aslini sorarsan merak ettim.
Hakkinda 7 dosya acilmis ama sonuc alinamamis. index attigin icin mi acildi bu dosyalar merak ettim : ) o halde, her index atana bir dosya acilsa ve tutuklama karari cikarilsa herhalde "ceza ve tutukevleri virus gibi cogalirdi"
: ) komik olma lutfen.
ayrica ilk mesajimi okudugunu var sayarak dogrulugunun beni ilgilendirmedigini soylemistim bana birsey kanitlamak zorunda degilsin. ayrintili bilgiye gerek yok telefonunda mesajinda sende kalsin : )
konunun buraya gelecegini tahmin etseydim inan yazmazdim, sadece buyuk şevk ve merak ile yazilmis gibi görunen mesajinin okunmasi esnasinda cektigim guclugu ve latifeyi söylemistim. |