| Cevap: Sevgili Günlük
Bugun cok yoruldum igneli epilasyon yaptim arkadasima. Cilt bakimi yaptircaktim Okulun defilesi vardi mankenlik icin cagirdilar dersten ciktim kiyafet denedim .s celik palas'ta defilemiz olucakmis Okuldaki giysi bolumu ogrencileri dikmisler. Zaten kiyafetleri gordum almak istedim yau cok guzeldi. Iste giris 150 ytl diyorlar yuh dedim kimse izlemeye gelemicek yani. Sonracimaa okuldaydim 5e kadar zaten. Staj icin ugrasiyorum bu aralar. Yarin yine staj basliyor cumartesiye kadar pff gecer mi yau. Bitsin su staj . Haziran gelsin. Imm bu arada abim aradi konustuk. Ingilterede ya oda .( Cok ozledim bebegimi... Bir yanim eksik sanki. Ama az kaldi babam&annem yollicak yanina su okul bitsin gidicem buralardan kalmak icin sebebim yok artik ! Biraz bunalimlardayim sanki. Hayatimda 1i varmi yok mu haberdar degilim etrafimda dostum diyebilicegim kimsenin kalmadigini hissediyorum hissetmek degilde goruyorum ! Kimse kalmamis gerci. Biz milletin en kotu zamaninda yaninda oluyoruz onlar kipirdatmiyorlar biyerlerini... Bundan sonra herkeze karsi ayni olucam Yoksa bu hayat gecmez. Hayir demeyi bilmem lazim .( Iste oyle uyumam lazim aslinda dukkani acicam sabah musteriler falan gelmese bari. Yoruluyorum patoronda gec gelcekmis. Üff biktim yaa stajer miyim amele mi anlamadim .) Projee odevlerim var dahaaa offfffff dusunmek istemiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ahahaha. Neyse hoscakal gunlukcuk .p |