Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Aralık 2010, 22:24   #6
Esra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Günlük

Bugun butun gun dukkandaydim patron aksama dogru geldi oturdum musteride yoktu . Randevu almak isteyenlere randevu verdim... Aksam saat 8de O'nunla gorustuk.
Aramiz cok iyi ama bayan kuaforu olmasi canimi skiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hep kizlarla isi gucu Onlarin saci basiyla
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sinir uyuz oluyorum. Yaninda huzurluyum ama kismet diyorum. Hayirlisini diliyorum Allahim senden. Hayirlisiysa olsun hayirlisi degilse uzak dursun kopsun baglarimiz.

Annesiyle tanistiricakmis. Seneye ni$an yapicakmisi vs vs vs diyor. Hazir degilim sanirim henuz. Kafam karisik. Kimseye isinip sevemiyorum ki Ciddi bir iliskim olsun :s Bugun sarildik baya bi kaldik goz goze
Annem yengem teyzemler biliyor O'nu
hayirlisi diyorlar patronda begendi.

Diyor sen guzellik uzmani olucan oda bayan kuaforu is yeri acarsiniz beraber
Guzel fikir gelecek icin . Ama bakalim Neyse...

Yarin prawo yapilcak dfile icin patronumda kiz arkadasimin annesi oldugu icin sansliyim Allahtan =] izin aldik oglenden sonra enstituye gidicem . Pf sinavlarim basliyoooorrr
Sivilcelerimde cikti iyce cilt bakimi yaptirma zamanim geldi sanirim .s

Hadi mcx.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver