Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2010, 21:55   #7
Esra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Günlük

Cok sevgili sevgilim gunluk'm .p Nassin eyisin umarim ahuah.
Neyse bugun ku kadar igrenc bir gun gecirmedim .s Sabahtan beri sadece 3 tane msj atabildi yogundu . Milletin isi gucu yok gidip saclarini boyatiyor fon cektiriyor ve bu yuzden bizimki yogun olup benimle ilgilenemiyor. Lanet gelsin .p Bizlerden cektikleri ne bu kuaforlerin .p
Néysé iste sabah gittim dukkana temizlik falan derkeen saat 2de celik palasa gittik yuruyus denemesi icin sanki harbi mankeniz oyle yuruyun boyle yuruyun .p Bende tam psikopat serseriler gibi yuruyorum yau. Yuzumu goren bu cok masum uslu kiz diyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ahh ahh icimi bilseler tanisalar .p Benden delisi yoook...

Sonra 5 e kadar calistik .. 5 olunca tekrar dukkana gittim . Patron oturuyordu konustuk manikur pedikur yaptimm .s Sonracima aksam oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kendime bakim yapim dedim birazda ahuaha .( burasi ozeeel )

Oyle yani aksam oldu enistem aradi 8de cikiyor oda eve kadar birakti nede olsa bizim burda oturuyor birakiversin barii dimi .p
boyleee istee .p Monoton bir gun'du .
Pazar gunu geeeeeeeeeelsinn :]

Byea. .p.p.p.p.p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver