Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: check.c de bir edit ?
ircservices-*.*.* dizininde make ve make install çektikçen sonra servislerini restart laman sonucunda aktif olacaktır
if (!stricmp(c->name, "#Sohbet") && check_access(user, ci, CA_AUTOHALFOP)) {
send_cmd(s_NickServ, "chghost %s Sohbet.Sorumlu.Yardımcısı.Domain.Net", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #Ops", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s :Sohbet.Sorumlu.Yardımcısı.Domain.Net Hostunu Aldınız.", user->nick);
}
if (!stricmp(c->name, "#Sohbet") && check_access(user, ci, CA_AUTOOP)) {
send_cmd(s_NickServ, "chghost %s Sohbet.Sorumlusu.Domain.Net", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s :Sohbet.Sorumlusu.Domain.Net Hostunu Aldınız.", user->nick);
}
if (!stricmp(c->name, "#Sohbet") && check_access(user, ci, CA_AUTOPROTECT)) {
send_cmd(s_NickServ, "chghost %s Sohbet.Yöneticisi.Domain.Net", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #Ops,#Sops", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s :Sohbet.Yöneticisi.Domain.Net Hostunu Aldınız.", user->nick);
}
if (!stricmp(c->name, "#Sohbet") && check_access(user, ci, CA_AUTOOWNER)) {
send_cmd(s_NickServ, "chghost %s Sohbet.Founderi.Domain.Net", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #Ops,#Founders", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s :Sohbet.Founderi.Domain.Net Hostunu Aldınız.", user->nick);
}
yukarıdaki vermiş olduğum kodlarda halfop , op , sop ve founderlere göre host almanızı sağlar ben +hW flaglarını verdirdiğimiz
send_cmd(s_NickServ, "SVSMODE %s +hW :1", user->nick);
eklentiyi çıkarttım şahsen nedenine gelince malesef günümüz kullanıcıları bırakın heplerliği normal kendi ihtiyacı olan basit komutları dahi bir yere not almaya veya
cs ns os help
gibi servislerin yardım dökümanlarına bakmaya zahmet etmekten aciz insanlara vede whois çekildiğini görünce ne oldu neden whois çekiyorsun vs. gibi ukalabir dille astığım astık kestiğim kestik tarzında yaklaşımlar ve de
/helpers
yapınca yukarda belirttiğim tarzdaki insanların gözükmesini istemediğim için flagları vermiyorum ben ama vermek isteyen için eklenmesi gereken kod u da yazdım ayrıca ve parçalanmış halini nasıl birleştiricem diye düşünen olabilir diye derli toplu hali de aşşağıdadır..
if (!stricmp(c->name, "#Sohbet") && check_access(user, ci, CA_AUTOOP)) {
send_cmd(s_NickServ, "chghost %s Sohbet.Sorumlusu.Domain.Net", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "SVSMODE %s +hW :1", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s :Sohbet.Sorumlusu.Domain.Net Hostunu Aldınız.", user->nick);
}
bunları kendinize göre düzenleyip check.c dosyasına ekliyoruz ve dosyamızı kayıt edip çıktıkçan sonra
ircservices-*.*.*.**
dizininde
make
make install
yapıyoruz ve servislerimizi yeniden başlatıyoruz...
Herkese iyi forumlar...
Not: Kodlar Alıntıdır... Ama Sağlamdır Çalışır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |