Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2010, 15:54   #8
Ravage
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRC Netstat v1

Bu Kodu yazalı, 2 Gün oldu. Ve daha bugün paylaşma geregi duydum. Dialog Kısımları Bana Aittir. Diğer Kısımlar SeVDiYaR'a Aittir. Dialog'ları bitirdikten sonra SeVDiYaR'a verdim SeVDiYaR Devam Etti. Demekki oda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden almış. Ayrıca o nickide tanımam etmem. Sadece Dialog kısımları bana aittir. Kolay Gelsin.

----------

CesuryureK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bu kodu sen bugün paylaşmışken o adam 22 Ekim'de piyasaya sürmüş. bugün 05 Aralık. var mı daha önce bu kodu paylaştığın site? kısacası senin olduğunu kanıtlayacak 22 ekimden önce paylaştığın bir forum sitesi vb. birşey var mı?

Kodları karşılaştıralım şimdi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

burda verilen kod 22 ekim 2010 tarihinde paylaşılmış senin paylaştığın kodla tek bir harf bile farklı değil. Tıpa tıp aynısı..

mesele şu, başkalarının kodlarını sizinkiymiş gibi rant sağlamaya çalışmayın..

ibret olsun diye sitede bırakıyorum.

Benim Rant Sağlama gibi bir amacım yok arkadaşım. SeVDiYaR'La ilk defa bir işe kalkıştık o kadar. Ben Coder falanda değilim. Sadece Arkadaşımla yaptık ve Paylaştık. Ayrıca ben rant sağlasam ne olur? sağlamasam ne olur? 1 eksik 1 fazla hepsi aynı. Birazda anlayış gösterseniz iyi olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları