Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2010, 18:31   #2
Sametold
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 34.Hafta ''Çok Bilmiş'' Casepacker

Nora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya alın ömrümü.. alın kardeşim.. alın canımıniçi'ne ekleyin benim nice senelerimi
kurban olurum ben sana ya.. canım nişanlım benim

* Sana göre sevgili? Flört.*

bunları yazdım bi köşeye ağa'm

• en kısa zamanda geleceğsün yanıma kuzum benim
sorulması gereken tüm soruları Ein sağolsun sormuş birer birer.. çok içten cevap vermişsin tek tek okudum.. sıkılmadan (dersem inanmayın )
  • seni çok seviyorum canım benim.
iyi ki varsın..
renklendiriyorsun chat hayatımızı
ayrıca sormak istediğim tek soru var :
  • evimizin panjurları pempe mi ossun.. gırmızı mı?

Sana ben ne diyim handee.
Öldürdün beni yahu.
Evimiz panjursuz olsun hatun.
Bende seni seviyorum biraderim.
Eksik olma cansın.

----------

Simge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk öncelikle hoşgeldin çokbilmiş'e

İnsanları Nelerine Göre Değerlendirirsin ?
Günümüzdeki Aşklar Bitmiş Deniliyor Peki Ya Gelecek Nesil Aşkı Hiç Tadamayacakmıdır Sence ?
Çok Sevenin Varmıdır Sana Göre ? Varsa Neden ?
İnsanların Seni Sevmesi İçin Çaban Olurmu ?
İnsanlara Karsı Kendini Nasıl İfade Edersin ? Kendini Tutarmısın Yoksa Bütün Duygularını Oldugu Gibi Gösterirmisin ?
Sinemaya Düşkünlüğün Ne Kadardır ?En Son Hangi Filme Gittin?
Tv İle Aran Nasıl?Hangi Dizileri Ve Programları İzliyorsun?
Hiç Yanından Ayırmadıgın Özel Esyaların Varmı?
Birine Dostum Diyebilmen İçin O Kişide Hangi Özellikleri Ararsın ?
Güclü Olan mı Haklidir Yoksa Hakli Olan mı Güclüdür?
29-Sence En Degerli Olan Nedir? Neden O Kadar Degerlidir? Verdigin Degeri Ne Derece İspatlayabilirsin?

Hoşbuldum teşekkür ederim Simge.

. Dürüstlüklerine göre.
. Aşk hiç bitermi. Kalbimizdeki gizli özne 'o'
. Dışarıdan bakıldığında sevenimiz var allah'a şükür, ama insanların kalplerini bilemeyiz. Nedenine gelince; Pozitif olmamdan dolayı olabilir.
. Elbette, bir insan'ı kazanmak için çok çabalarım. Dipnot; Benimseyemediğim insan'lara bir türlü yüreğimde yer veremiyorum.
. Hepimiz yetişkin bireyleriz Simge, olgunca ve nazik bir şekilde ifade ederim. Duygularımı bir süre içimde gizledikten sonra o insan'a fazlasıyla veririm.
. Sinema'ya gitmeye bayılıyorum, bu sıralar fazla fire verdim sağlık nedenlerimden dolayı. En son beyazperde'de, 'Kız kardeşim evleniyor' film'ine gittim.
. TV ile hiç aram yoktur, genelde internet üzerinden takip ederim bazı haber ve yenilikleri. Onun dışında, herhangi bir dizi veya program alışkanlığım yoktur.
. Ufak sportif bir el çantam mevcut. Onun içerisinde; Kolye'm, bilekliği'm ve yüzüğüm asla eksik olmazlar.
. En başta dürüstlük derim ben. Fazlaca idealist bir insanım. Kuralcıyımdır. Dost'um dediğim insan'ın bir yalan'ını yakalarsam, 1 dakika bile düşünmeden silerim!. Dürüstlüğün yanı sıra; Her derdime/mutluluğuma, ölümde/doğumda, beni eksik bırakmayan kişidir benim DOST'um. Çok fazla değer veririm 'DOST' dediğim kişiliklere simge, allah'a şükür bu konuda hiç boşa kürek çekmedim.
. Haklı bir insan her zaman güçlüdür. Haksız olan bir kişilik nasıl güçlü olabilir?. yada bu gücü kim ona sağlıyabilir?. çok uzar bu soru simge geçelim.
. En değerli olan şey kalbimdir. Ben olduğum için değerlidir. Birine 'kalbimi' veriyor isem, fazlada söze gerek yoktur aslında. Bunu göremeyecek bir kişilik; ya kör olmalı ya dil'siz..
Teşekkür ediyorum Simge.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver