Konu
:
Sözyaşlarım ♥
Tekil Mesaj gösterimi
11 Aralık 2010, 03:25
#
4
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF
Ticaret Sayısı: (
0
)
IF
Ticaret Yüzdesi:(
%)
Cevap: Sözyaşlarım ♥
Merhaba canım benim..
Bugün bütün gün evdeydim ki dışarıda felaket bir yağmur vardı.. Gerçi severim yağmuru.. Üşenerekte olsa İnci'lere gittim akşam. Üşendim dedim ya eşortmanlarla çıktım : } Aman zaten yağmur var süslensem nolacak
Neyse kızlarda gelmiş Beyza,Elif,İnci ve ben sohbet ettik kahve içtik vs vs. Geyik ve dedikodu yaptık
Sonra kızlar gitti İnci'yle başbaşa kaldık ve konuşmamız gereken şeyleri konuştuk
Sende gel dedi bakalım belki kursa beraber gideceğiz o zaman da 3 ay İstanbul'da yaşamam gerekiyor bakalım nolcak eve gelince anneme söyledim istersen gidebilirsin dedi. İnci'nin annesinde kalacaz gidersek eğer
Bide plan yaptık aksilik olmazsa tabi
Bu havanın bizi nasıl etkileyeceğini bilemiyoruz
Şuan ise biraz iyi biraz da düşünceliyim.. Dışarda yağmur var camı açtım odam miss gibi koktu yağmur sesinide dinliyorum gecenin sessizliğiyle birleşince çok farklı bir tat veriyor.. Odam soğudu biraz da üşüdüm aslında ama umursamıyorum bunu. Bu ses için değer diyorum.. Eve dönüşte baya bi ıslandım aslında yoluda uzattım
Çark caddesi saat 23:00 olmasına rağmen bomboştu ve koca cadde benim gibiydi tam ortasından sallana sallana yürüdüm o yağmurda
bi yandan da düşündüm..
Düşünmek bu dünyadaki en güzel şey..
Şimdilik hoş kal.
Ruj
Açık Profil bilgileri
Ruj - Daha fazla Mesajını bul
IRCForumlari.NET Reklamlar