|
KaBuSsSsS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Selam, röportaj güzelde eksik olan bişeyler var, örneğin benim gibi yıllardır Soyle.net web yada mırc'ten giren arkadaşlarımız var ve bunların öenmli görünmesede aslında çok önemli sorunları var örneğin bir nickin çalınması yada başkası tarafından kullanılması gibi. Sekiz yıldır soyle.net yim ilk 3 yıl webden giryodum son 5 yıldır mircten girişl yapıyorum ve asıl konu ve problemim şu: asıl nıckım KaBuS ailevi sağlık nedenlerınden dolayı 2.5 ay giremedim siteye ve malumki 21 gun girmediğiniz zaman nick otomatik drıplanıyor, kaç defa helpe gittiysem operllerle görüştüysem ve hatta oper arkaaşların beni tanıdığı halde nıckımın bir başkası tarafından kullanılmasına göz yumulması çok yanlış bi durumdur. Bu konuda çalışmalrınıza daha itina ve önem göstermenizi rica ediyorum. Saygılar (KaBuS) malesef yenı nıck (KaBuSs) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba,
Kayitli olan bir nick, droplanip baskasina verilmez. Nick sizin olsa bile, verilmez. Bunda birsey yok yani.