Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2010, 22:11   #16
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BeLinay'ı nasıl bilirsin?

Belişkom..

2. seneye yakın olan dostluğumuzun başlangıcı geldi aklıma..

Farklı bir site de Belişkomun farklı bir nicki vardı. Ben o yerde smod'dum, Belişkom titlesine 'Asabi' yazmamı istemişti.. Ben de Belişkomu erkek sanmıştım.. Ki bir konuda isminin Sevda olduğunu görene kadar.. O an o kadar çok utanmıştım ki.. Belişkoma aynen ben seni erkek sanıyodum ya kusura bakma diyip bi süre aklıma geldikçe gülmüştüm
Sonra Belişkom.. Titlesine yazmamı istediği gibi, Asabi bi dişi kişisi olduğunu gösterdi (: Haksızlığa asla tahammülü yoktu.. Ki en büyük ortak noktamızın da o olduğunun farkına vardığımızda biz gerçekten çok sıkı bir dost olmuştuk.. Yapılan haksızlıklara omuz omuza verip karşı geldik Geceler boyu sohbetlerimiz, gülmekten karınlarımıza kramlar girmesi cabası (: Hele ki bir de sümbülümüzü de kafaya aldığımız zamanlarda değmeyin keyfimize olurdu Ah ah ne günlerdi (:
Kısa özetlemek lazım Yoksa bu konuyu en sonunda benim yüzümden kilitlemeleri gerekebilir

Ne zaman kendimi kötü hissetsem, Kendimi çıkmaz kuyuda bulsam, buhranlar geçirsem Sevdam elimden tutar o dibsiz kuyudan çıkarır, içimi ferahlatır.. Bu hep böyle oldu..

Gerçek dost budur! denilesi insan.. Evet Sevdam benim hem kötü hem iyi gün dostum.. Hiç ayırt etmeden konu ne olursa olsun, hep yanımda olan fıstıkım

Ve son olarak, ne olursa olsun.. Kendimden şüphe ederim, Sevdam'dan etmem. O derece güvenebildiğim kardeşim, ablam herşeyim! Şu sanal dünya seninle tanışmama vesile olduğu için seviyorum

I LOVE YOUU ÇOOOOOOOOOK

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan