|
Nora Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yönetilmek, ne hakkı ne kerameti ne de iffeti olan yaratıklar tarafından izlenmek, soruşturulmak, gözetlenmek, yönlendirilmek, yasalara uydurulmak, düzene sokulmak, kapatılmak, telkinlere ve vaazlara maruz kalmak, denetlenmek, yorumlanmak, değerlendirilmek, sansüre uğratılmak ve komuta edilmektir… Yönetilmek, kişinin her hareketinde, her eyleminde
Proudhon
|
Çok güzel düşünce diyeceğim sonuçta ben bu felsefeye meleğim yaa düşün Yaratılmışlığın kuralında var yönetilmek, öyle olmasaydı evrende ki dünya da hiç bir canlı anne baba yönetimine gerek kalmadan donatılmış doğar dı, yaratılırken değil mi yaa?
1 Anne + Baba Çocuğunu Yönetiyor, düşünürsek uzun süre, bunu bir insanlar yapmıyor diyer canlılar da aynen yavrularını eğemenliği altında eğitiyor.. şimdi şurada düşün bir küçük Örnek; Yönetim yok diyelim, acaba durum ne olur İf' te, değilmi yaa..
Yönetim şekli adaletli yapılıyorsa, bu eğemenlikten çıkar ve çıkarsız sistem varsa ideolojik düçünce de ne olursa olsun, kişiler asla ezilmez.
Bunu çok örnekleri de var, ben buna inanıyorum düşün bir faklı canlı Coban +Kuzu ama bir Yönetim Şeklini kapsıyor, Yaşamlarında ki olgu.. Yanılıyormuyun? meleğim paylaşımların Süper zevkle okuyorum..
Tşkler, Tekrar..