Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2010, 20:07   #15
ysfm
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Linux kurdum antivirüs kurmalı mıyım?

Siz bana sormussunuz NT'lerde sizi ne memnun etmedi? Ne etti ki? Haftalarda bilgisayarlarla ugrasmak beni hic rahatsız etmedi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
24 Kasayı ust uste koyup bastan sıstem kurmakta rahatsız etmedi. Bunları ben XP ile tattım inanın cok zevkli
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hele su başa bela dosya izinleri yok mu kullanıcının en kucuk hatasında sistemin kurtarılmasını cok cok zorlastıran. Bunların hic birisi sorun teskil etmemistir. 60 saniye sonra sistem kapatılacak yazısının caresını insanların haftalarca aramasıda aslında su an ıcın cevap cok kolaydı ama o gun ve türkiyede ki bilgi seviyesi ile cok zordu. Driverların sorunları,
sistemin o ünlü mavi ekranları biz bunları 98 ve xp ile tattık sizde yaşadınız. Şimdi bunlarda suclu sistem mimarisi degilde 3. parti uygulamalarmıydı yapmayın allah askına bana dokuman sunmussunuz bu benım ıcın birsey ifade etmez 2003'de yazılmıs bir makale ile 7 yıl sonrasında bir konusma yapmak mantıksız.

Birde siz konunun basına donmussunuz demıssınız. Ne sordunuz kı? Ben sistemin daha hızlı yenılendıgını sorunların kaynak herkezın ulasabılecegı ve duzeltebılecegı bıcımde oldugu icin daha kolay cozuldugunu anlatmaya calıstım.

Usttekı sorunları xp'i kullananların hepsi yaşadı. Ama ben 2003/2004-2010 arası virusler ve acıklar yuzunden hicbirsey yasamadım. Simdi benim gozumde windows'un guvenli olmasının imkanı var mı?

Cevremize bir bakalım. 10 linux kullanıcından kacı antivirus vb program kullanıyor kac NT kullanıcısı benzerı programları kullanıyor. Tabi ki bu sistemlerin güvenilirliklerini kanıtlamaya yetmez ama sistemlerin icinde bulundukları yıpratılma oranları ve kullanıcıların o programlara olan ihtiyaclarının zorunlulugunu gosterebılır.

Sene 2003 mandrake kde ile gelirken, red hot halen aktifken, tr de linux gelecek linux demekken yazılmıs bir makale su an icin hicbirseye ışık tutamaz

Konu 2'miz arasında sistem tartısmasına donecek galiba o yuzden bu konu icin son mesajımdı... Hayırlı gunler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan