[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben hergün proxy güncelliyorum binlerce proxy elde ediyorum ve proxy.txt adında bir metin belgesine çekiyorum ancak bu mircle alakalı bi code veya bir durum değil.. programla yapıyorum sunucuda akill listesi var yeteri kadar belkide daha fazlası ayrıca çok sağlam proxy.conf ta mevcut sunucumu bildiğim için hangi girişler yapılıyor nerden giriliyor hangi ülke gibi gibi.. bunlardan yola çıkarak sunucumdaki userlere zarar vermeden bir çok proxy girşinide engelledim yurtdışı proxyle saldırmak neredeyse imkansız oldu ancak tr proxyleri başıma çok iş açıyor ve önlemem imkansız neden? çünkü tr iplerine akill eklesem user çok etkilenecek ve giriş azalacak yasaklayamam yani ancak dediğim gibi ben günlük proxy çekiyorum ve scriptteki proxy korumama txt ten okutmalı koruma saglıyorum gaytette başarılı oluyor ancak buda beni tatmin etmedi çünkü kanala giriyor zline yiyor yani ben kanala gözükmesini istemiyorum.. bu sebepten ötürü (asıl yapmak istediğim olay) ben diyorumki elimde benim günlük olarak sağlam proxy listim var ve bu şekilde ;
12.154.109.133:12232
131.94.157.226:27825
151.204.230.246:28723
ben bunu proxy korumasına koymayıp direkt olarak sunucuya her girdiğimde proxy saldırısını beklemeden yada olmasına mahal vermeden gline olur kline olur zline olur ne olursa olsun herhangi bir yasaklama koymak istiyorum bunu her gün yapacam buna örnek olarak (Ciprix in yaptıgı anti tordaki gibi bir olay listeyi çekiyor ve kanala proxy girmesini beklemeden direk olarak at dediği zaman atıyordu yani yasaklıyordu gline ile)
benim istediğimde aynı buna benzer ama ben de zaten proxy list mevcut sadece ve sadece elimdeki proxyleri addon olur remote olur bu yolla sırasıyla atmak saldırı olmasını beklemeden...ve ben sunucuda olmadıgımda tam koruma saglamak açısından bunu istiyorum kolay gelsin yardımlarınızı bekliyorum.