Arapsaçı (izmir)
kg arapsaçı
1kg kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tuz
limon
zeytinyağı sirke
HAZIRLANIŞI:
Bir tencere kaynayan suya arapsaçı ilave edilir. Haşlanırken [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sirke ilave edilir. Hafif diri şekilde olacak şekilde pişirilir. Servis tabağına alınır. Üzerine zeytinyağı, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve sirkeden sos yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |