Malzeme:
100 gr karışık yeşillik
50 gr tulum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet salatalık
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5-6 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
1 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
3-4 adet siyah zeytin
1 çorba kaşığı tane
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 dal taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yeşillikleri,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salatalık ve havucu yıkayın. Havucu rendeleyin. Yeşillikleri, salatalık, taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i doğrayın. Küçük bir kasede nar ekşisi ile zeytinyağını karıştırın. Geniş bir kaseye hazırladığınız tüm
malzemeyi alın ve ezmeden karıştırın. Üzerine sosu gezdirin. En üste tulum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içlerini serpin. Servis yapın.