Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2010, 07:42   #10
JustiN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ :Vedat Gül
MESLEGINIZ:Bankacı
BURCUNUZ:Terazi
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER:İtalyanca , Almanca , İngilizce , Japonca
PARFUMUNUZUN MARKASI:Bvlgari , Burberry , Issey Miyake , Vakko. Favorilerim ve asla vazgecmediklerim.
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Kız arkadaşım. Ve kendilerini ispatlamak için orasını burasını açıp Kendini ulaşılmaz sanan kızlara , Birde o kızların burnunu dahada fazla kaldıran kamillere
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?:Tugce.
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?:Oturduğum Semtten dolayı zaten hergün onlarca ünlü görüyorum ve konusabiliyorum ama illede tanımak istediğim kisiler arasında tabiiki 3 önder Peygamber Efendimiz, F.Sultan Mehmet , M.Kemal Atatürk. ve yabancılardan Charlize Theron , Bar Rafaeli , Justin Timberlake Türkiyeden ise Cemil İpekçi , Beyazıt Öztürk , Orhan Pamuk , Aziz Nesin , Okan Bayülgen , Tuba Büyüküstün ve Simge Tertemiz olurdu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN:Dua.
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN:Komik gelebilir ama Aslan kaplan görsem yanına giderim ama yılanı 1 km ötede görsem kaçarım

BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: jelim veya tavşanım derim. oda ya bitanem der yada herif der

ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin gururumu hiçe saymam.
b-Böyle bir ailenin çocuğu olduğum için ve Tuğçe gibi bir sevgilim olduğu icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben
Duygusalım.
d-KimseBirbiriyle küs olanları barıştırmakonusunda elime su dökemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Beyaz Show , Okan Bayülgenin tüm programları, Gönülçelen, Ezel, Geniş Aile.
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Çanta Demeyelimde , Yanımdan ayırmadıklarım ; Sigara :/ Kredi Kartı , Tel , Kimlik vs.
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Üniversiteyi Bırakmak. Bu konuda neler yaptığımı ve yaşadığımı Güray ( Shadow ) çok iyi biliyor. Kendisi 2 yıl boyunca canlı tanık oldu

BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Kola ile Gofret :/

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY:
Üye Resimlerinden takip eden arakadaşlar belki farketmişlerdir, Ortaköy veya Bebek sahiline inip herşeyi bi kenara bırakıp boğazın keyfini yaşamak.
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Serdar Ortaçın Bütün Şarkıları.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI:Seda Sayan.
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?:2 kişi arasında cıkarları icin git gel yapan insan evladı ve arkamdan yalan-yanlış bilgilerle Sevdiğim insanları bana karsı tetikleyen geri zekalılar.
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR:Şöyle söylim , yaşadığım yer 4.Levent / İstanbul. Bana yakın olan alısveris merkezlerinden Akmerkez , Kanyon ve Astoria'a çok giderim , Gece kulubü olarakta son zamanlarda Maltepe Max Club'a fazla takılmaya başladım. Kız Arkadaşım yanımda olduğu zamanlarda genelde istiklalde herhangi bir cafede otururuz. Yada Galatada balık yeriz

SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?:Konuşma tarzım ve davranışlarımdan çok belli oluyor zaten. İfade etmek için herhangi bir çabam olmuyor

ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?:Hayatım boyunca kavga etmedim , Etmem. Kimseye vurmadım, Vurmam. Şiddete de Hayır :p
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?:Hayatımı ikiye bölen , Mersin öncesi ve Mersin Sonrası diye hayatımı ikiye ayıran o kızı ilk gördüğüm günü ve yine üniversiteyi bırakıp İstanbula gelip dershaneye başladıgım ilk gün yine o kızı gördüğüm o anı silmek isterdim. Özelliklede kafamdan silmek isterdim.

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?:
Ah'ım tutuyor, bu zamana kadar kim ahımı aldıysa mutlaka basına bir iş geldi. O yüzden ekstradan birşey yapmama gerek yok. Etme bulma dünyası, bugün bana yapar yarın illaki ondan bir sekilde cıkar

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI:Hediye sayılmaz belki ama Benim için hediyeden daha özeldi. Sakarya üniversitesinde okudum ve okul zamanı kız arkadasım bana dogum gunumden once ben istanbula gidiyorum demişti. Bende herhalde dogum gunumu hatırlamadı diye üzülmüstüm ve tamam git demiştim. Tek kalıyordum evde ve evin anahtarının bir yedegide ondaydı. aradan birgün gecti dogum gunumde dersten cıktım aksam saat 9 gibi, eve geldim. Kapıdan iceri girdim pasta hazırlanmıs özel yemekler falan hazırlanmıs
hayatımın en enteresan ve en güzel hediyesi bana göre o yemekti.

KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Bazen kendi derdimi bir kenara bırakıp baskalarının derdine care aramak.

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: -
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Tabiiki olurum. Adamı/Kızı Sevmiyorum diye alacağım kararlarda veya edinecğim arkadaşlıklarda etkisi asla olamaz.
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?:Kin yada nefret besleyen bir insan değilim. Bu düşmanın nasıl bir düşman olduguna bağlı
Eğer arkadasım ile kendi arasındaki ask mesk davaları veya alacak verecek davaları yüzünden birbirlerine düsman olmuşlarsa tabiiki olumsuz davranmam. Herkesin hukuku kendi arasında.

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Foruma 2007 yılında üye oldum ama hiç takip etme yada ne bilim ciddi anlamda birşey yapma gibi bir imkanım olmadı o yüzden ne iyi nede kötü birşey gelmedi başıma.
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: 1. Shadow , 2 yıllık oda arkadaşım. 2. lucadris. Birde mircturkten tanıdığım ve sevip saydığım bir kaç kişi. TatLiCadi, Agathadaimon, DizZy.

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?:Az öncede belirttiğim gibi forumu pek fazla takip etme şansım olmuyor ama gördüğüm kadarıyla sürekli aktif olan kullanıcılar birbirleriyle birer aile bireyi gibi olmuşlar. Özelliklede Bazı bayan arkadaşlar öz kardeşlerden farksızlar

SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ:foruma üye olurken herhangi birşey ümit etmemiştim. Sadece belki güzel bir ortam edinirim diye üye olmuştum ( 2007deki zihniyetimle )fakat üniversiteden dolayı girme fırsatım olmadı. Son bir kac aydır fırsat buldukca girip takip etmeye calısıyorum. Yani anlayacagınız birşey ummadgım için birşeyde bulamadım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan