|
Aragorn Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba Onur.
Kimse alınmasın gocunmasın,
Forumda beğendiğim, En ağırbaslı en cana yakın ve en olumlu Coadmin sensin gözümde.
Bunun sebebi nedir ?
|
Öncelikle, teşekkür ederim Aragorn bu düşüncen için.
Böyle düşünmenin nedeni şu olabilir. 5 senedir bu forumun üyesiyim ve 3.5 senedir'de yönetimindeyim. 3.5 seneden sonra insanlar vakit geçirdikleri ortam sanalda olsa, daha net, daha pozitif, daha arınmış ve daha kendini reeldeki gibi yansıtan insanlar olabiliyorlar.
Şuda ikinci sebebidir. Gerçekten içinde bulunduğumuz ortam harika insanlardan oluşuyor. Özellikle içinde bulunduğum yönetim şu anda harika. Herkes birşeyler vermeye çabalıyor ve hepsi bazı şeyleri aşmış insanlar. Sürekli, Özellikle Mohikan ve Agathadaimon ve diğer yönetici arkadaşlarla istişare halindeyiz. Nasıl bu platformu daha elit, daha kaliteli bir yer haline getirebiliriz diye. Bunu özellikle çok istiyorum. Sanırım işin sırrı burada.. Tekrar teşekkürler.
----------
Meleğim
Songülden sonra bahar dememin özel bir sebebi yok. Çünkü o saydığım kişilerin hepsi, aynı seviyede sevdiğim beğendiğim kişiler. Bu yüzden onların adını zikretme gereği duydum zaten.
Neden Galatasaray diyecek olursak.. Renklerini gösterebiliriz, Stadını, tarihini gösterebiliriz.. Ama bunları göstermesek bile ben tutulacak başka takım göremiyorum bitanem
Bende olan yerini anlatayım.. Seninle uzun yıllardır tanışıyoruz.. O kadar anımız varki.. Üniversiteye ilk başladığım ay Internet Technologies dersinde herşeyi bırakıp seninle buradan Ö.M yoluyla muhabbet ederdik. Sana özelimi anlatmışımdır, sen bana anlatmışsındır.. En kısasından şöyle söyleyeyim o kadar değer verdiğim bir insansın ki sana kırılmışımdır zamanında

Sanalda yapacağım en son şeydir duygularla hareket etmek. Bu arada o sene o dersden kaldım!
Realde özlediğim insanlar tabiki var.. Lise arkadaşlarımın coğu başka illerde okudular mesela. Onları özledim. Şu anda tecili bozdurup askerlik görevini yapan arkadaşlarım var onları özledim.
Sanala gelecek olursam.. Söyle bir düşünüyorum.. Sanırım yok öyle extra özlediğim biri. Olsaydı zaten şu 35-40 saniyelik düşünme süresinde aklıma gelirdi.
Mende seni cok sevirem aygız.

Özümsen.
----------
|
Agathadaimon Nickli Üyeden Alıntı
|
Tek bir soru sorucam.
Sen insan mısın kardeşim?
|
Kakaz yok be, hiç yalan söylemiycem değilim apaospaospaso