Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2011, 20:04   #5
RoCKeR
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 37. Hafta Çok Bilmiş '' RoCKeR ''

Samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba onur.

• Neden IRCForumlari.NET?
• En beğendiğin; kullanıcı(lar) ~ yönetici(ler) kimler?
• Forumda olmazsa olmazlardan neler/kimler/niçin var?
• Seni bu bölümde görmek güzel.
Kolay gelsin.

Merhaba Samet,

Neden IRCForumlari.NET, Bundan 4.5 - 5 sene önce geldim buraya. Ufak bir sunucumuz vardı. Ama o zamanlar heves vardı. O 10 kişilik sunucuda, 200-300 kişilik sunucuymuş gibi keyif alırdık. Birşey aradım sanırım IRC ile alakalı google amca sayesinde buraya düştüm. Ondan sonra '''aaa forum böyle birşeymiş'' diyerek avatar koydum, imza koydum, güzelde bir yazı tipi seçtim. Geldik bugünlere

IRCForumalarında, Ceza puanı almamış, Ban yememiş, ve hala aramızda olan tüm kullanıcılar beğendiğim kullanıcılardır.
Yöneticilere gelirsek. Teknik açıdan foruma çağ atlatan bir Agathadaimon var aramızda ona ayrı bir parantez açacağım. Senelerdir hem kardeşim, hem kakazım, hemde büyük bir yönetici. CoCoRiCo aynı şekilde, özel günlerde eklediği logolar, tema üzerine yaptığı göze hitap eden düzenlemeler. Mohikan, yönetimi bir arada tutan yapısı, sakinleştirici tavrı.. Mesela ben bazı konularda onun kadar sakin hareket edemiyorum. O bu dengeyi çok güzel koruyor.. Kısacası tüm yönetici arkadaşlar bu forum için birşeyler veriyor. İşte bu benim çok hoşuma gidiyor. Ve foruma olan bağlığımı arttırıyor.

Forumda olmazsa olmazımız olarak öncelikle ben Bayan yöneticilerimize ayrı bir parantez açıcam. Bence güzel olan herşeyde, heryerde illaki bir bayan eli vardır. Bayan yöneticilerimiz bu foruma çok şey veriyorlar. Çok güzel içerikler hazırlıyorlar, Konuları biz erkeklere göre daha düzenli açıyorlar mesela Seviyoruz onları.
Onun dışında yine, Türkçeyi düzgün kullanan, Edepli, Saygısını asla bozmadan problemini anlatan. Tüm bay/bayan kullanıcıları önemsiyoruz ve seviyoruz. İşte onlar olmazsa olmazlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan