Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2011, 02:52   #9
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sözyaşlarım ♥

Merhaba canım..
Uzun süre oldu görüşmeyeli ne bileyim içimden gelmedi yazmak bende yazmadım.. Son günlerde çok hızlı yaşıyorum hayatı.. Yoruluyorum.. Sana gelmediğim günlerde İstanbul'a gittim bi çok dostumla görüştüm birde kursla ilgili görüşmeler yaptım ve ve işte o keyifliydim çok.. İstanbul forumda başlayan İstanbul gezmesi İstiklal'e adımımı attığım gibi Gökhan'lara gene yakalandım her seferinde yakamasalar zaten şaşarımKardeşimle görüştüm,Serkan'la görüştüm,Zafer'le görüştüm,makyöz Can'la görüştük vs vsen sonda Mehmet'lerle görüştük İnci'yle o ara Seyfi geldi onunla görüştüm o da bizi zaten otogar'a bıraktı sonra da eve döndüm bitkin haldedaha tam dinlenemeden ertesi gün gene dışarı çıkmak zorunda kaldımÖnce bankaya gittim kartımı aldım sonra Tuğçe'nin doğum gününü kutladık eğledik baya bi sonra da Serhat'ın yanına uğradım muhabbet falan filan derken saat ilerledi iyice bende gittim çarşıdaki evde kaldım zaten annemlerde ordaydı teyzemler,dayım,kuzenler ve en önemlisi köpüşüm Bütün gece şen şakrat eğlendik sabah 5'tede teyzemi yolcu ettik ölü gibi uyudum sonrasındaUyandığımda öğlendi biraz çıktım gezdim tozdum arkadaşlarla görüştüm sonra annemlerle evime döndümevde oturmayı özlemişim şaka bi yanaBöyle işte günler hem eğlenceli hemde haraketli ancak yorucu.. Çok soğudu hava hasta olmamalıyım.. 3 4 gün evden çıkmamayı düşünüyorumBöyle işte.. Tekrardan görüşmek üzere hoşcakal..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan