Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2011, 02:09   #104
Geologist
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelebek Script® v.eLite

ShaLgam Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herşey güzel hoş, değişik ve geniş çaplı bir çalışma olmuş.Mirc scripting olayına pek hakim değilim, kendi çapımda ufak tefek editlemeler yapıyorum, arkadaşların yaptığı yorumlara göre ve kendi araştırmalarıma göre, anladığım kadarıyla bir yerlerden alıntılar var.Bunu scriptinizin hakkında kısmında belirtmişsiniz gerçi...

Bir yerlerde ''emek'' varsa ona hep saygı duymak lazımdır.Ben php'ciyim, weble ilgilenirim, simpleturk.com un kurucusuyum, uzun süre SMF ile ilgilendim ve pek çok eklenti ya da temamız editlenmiştir zamanında.Ya da copyright kısmı değiştirilmiştir.Zaman zaman bizim de yararlandığımız veya düşündüklerimizi başkalarının daha önceden yaptığından dolayı alıntı yapmışızdır.Fakat hiçbir zaman ciddiyeti elden bırakmadık ve sizin yaptığınız gibi bu tarz abuk subuk, aptalca ve can sıkıntısından ötürü kaynaklanan şeyler yapmadık:

aliases.ini dosyanızdaki şu kısımdan bahsediyorum:
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
n83=girlanyarakkafali { n84= set %secilen.kanal $$?="Girmek istediğiniz kanal?" n85= .timerAutoGirLa 1 1 /join $chr(35) $+ $remove($gettok(%secilen.kanal,1,2),$chr(35)) n86=}

Bu scripti kullananlara bunu yakıştırdığınız için kendinizden utanmalısınız.Madem ki ciddiyetle ve ekip halinde bir işe giriştiniz, madem ki patent falan aldınız, madem ki .tr ile şirketleştirerek scriptinizi tanıtıp yayıyorsunuz, bu şekilde bir basiretsizlik hiç yakışmıyor.Kelebek'in tarihçesini, fikir babasını ve doğuş macerasını da biliriz ayrıca...

Selamlar,
Scriptin iç kodlarında bu ve buna benzer bir cok şey var... Burdaki kodların hiç birisinin, bir kullanıcı ile alakası olamaz, yokturda... Görüntü ve kullanım itibarı ile birşeylere yaklaşmak gerek... Gecelerin 3'lerinde, 4'lerinde, milletin uyku saatlerinde, Ufacık basit kodlarda basit sorunlarla karsılasınca insan, kendi kendine konusmaya gecer... Kiminle konusur? Kendi elindeki işiyle.. Yeri gelir ağlar, yeri geler oh çeker, yeri gelir söver... Kodlar, kodlayıcıyı bağlar.. Userlerle içindeki kodların hiç bir anlamı bağı yoktur. "Basiretsizlik" olarak yorumlamışsın, saygı duyarız... Lakin, böyle bir yorum yapmak için, demeliydinki bu kod bilgisayarınıza zararlı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tabi bunu demek imkansız... Neyse, bütün görüşlere saygılıyız... saygılar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan