Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2011, 17:17   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kabak çullama (karaman)




MALZEMELER
orta boy yemeklik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet
Karabiber 1 çay kaşığı
Pul Biber 1 çay kaşığı
tuz 1 çay kaşığı
kabartma tozu 1 çay kaşığı
nane 1 çay kaşığı
yumurta 3 adet
un 1 Su bardağı
Sıvı Yağ 1 Su bardağı

YAPILIŞI:
Kabak yıkanıp rendenin ince bölümünde rendelenir. Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir kaba konur. Aynı kabın içine 3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 kaşık tuz, karabiber, kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], nane, kabartma tozu ve un konarak iyice çırpılır, karıştırılır. Bir kaba sıvı yağ konarak ateşte ısıtılır. Isıtılan yağın içine birer kaşık karışımdan konarak pembeleşinceye kadar kızartılır ve kızartılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çullamaları bir tabağa alınarak servis yapılır.

NOT: Bu işlem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendelenme yerine yuvarlak doğranıp, elde edilen karışımla kaplanıp, kızartılarak da yapılabilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan