Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2011, 17:25   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kars yahnisi (kars)




Malzemeler:
Yarım kilogram yağsız kuşbaşı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti,
2 yemek kaşığı tereyağı,
2 adet orta büyüklükte kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
2 adet orta büyüklükte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu,
yarım demet dereotu,
yeterince tuz,
karabiber.

Hazırlanışı:
Uygun bir tencerede tereyağını eritip, etleri suyunu bırakıp çekene kadar kavuralım. İnce kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları katıp pembeleşene kadar kavurmaya devam edelim. Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave ederek 2-3 dakika daha kavuralım. Etlerin üzerini aşacak kadar sıcak su ekleyip hafif ateşte etler yumuşayana kadar pişirelim. Yahniyi ateşten almadan 10 dakika önce tuzu, karabiber ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu ilave edip, üzerine kıyılmış dereotu serperek servise sunalım.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat