Malzemeler:
Yarım kilogram yağsız kuşbaşı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti,
2 yemek kaşığı tereyağı,
2 adet orta büyüklükte kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
2 adet orta büyüklükte
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 yemek kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu,
yarım demet dereotu,
yeterince tuz,
karabiber.
Hazırlanışı:
Uygun bir tencerede tereyağını eritip, etleri suyunu bırakıp çekene kadar kavuralım. İnce kıyılmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları katıp pembeleşene kadar kavurmaya devam edelim. Rendelenmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave ederek 2-3 dakika daha kavuralım. Etlerin üzerini aşacak kadar sıcak su ekleyip hafif ateşte etler yumuşayana kadar pişirelim. Yahniyi ateşten almadan 10 dakika önce tuzu, karabiber ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu ilave edip, üzerine kıyılmış dereotu serperek servise sunalım.