Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2011, 10:49   #1
Çevrimdışı
Chelt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Atlasjet, Nevşehir'e seferlere başlıyor




Atlasjet Havacılık A.Ş'nin ''Antalya–Nevşehir'' ve ''Nevşehir-Hollanda'' tarifeli seferlerine başlayacağı bildirildi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, Nevşehir Belediyesi Paşa Konağı'nda düzenlediği basın toplantısında, Atlasjet Havacılık A.Ş'nin, ''Antalya–Nevşehir'' ve ''Nevşehir-Hollanda'' tarifeli seferlerine yeni turizm sezonunda başlayacağını söyledi.

Köybaşı, Türk Hava Yolları'nın (THY) günde bir olan ''Nevşehir–İstanbul'' tarifeli seferlerini de ikiye çıkaracağını belirtti.

Rıdvan Köybaşı, bu gelişmelerin Nevşehir ve Kapadokya bölgesinde turizm açısından önem taşıdığını ifade etti.

Bu seferler ile Kapadokya Havalimanı'nın bir bölge havalimanı olma özelliği taşıyacağını belirten Köybaşı, Kırşehir ve Aksaray illerinin de Kapadokya Havalimanı'ndan faydalanabilmeleri için Acıgöl-Tuzköy ve Kırşehir-Kesikköprü arasında bu yıl yeni yol yapımlarının programlandığını bildirdi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından da ilgililere gerekli talimatın verildiğini söyleyen Köybaşı, yapılacak yol çalışmasıyla Nevşehir-Kırşehir arasındaki ulaşımın 28 kilometre daha kısalacağını ifade etti.

Basın toplantısında AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan da hazır bulundu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan