| Cevap: Akp Nereye
Yani hani yazmayayım yazmayayım diyorum ama zorluyorsunuz insanı... 2 yanlış 1 doğru yapmıyor öncelikle bunu anlayın.
Ecevit'ten 2'dir dem vuruyorsun nocturnal. Allah aşkına ecevit dediğin adam tek takım elbiseyle ömrünü bitirdi. Tayyip Erdoğan gibi ne kendi zenginlerini yarattı, ne usulsüz özelleştirmelere imza atan bürokratları vardı . Eğer mevzu rest çekmekse Tansu Çiller kadar hiç kimse rest çekmemiştir dünyaya. Kardak krizinde Çiller dünyanın yaptığı baskıya rağmen Obüs'leri Atinaya doğrultmadı mı ? Tayyip Erdoğan gibi çuval mevzusunda gazetecinin sorusuna ne notası veriyorsunuz müzik notası mı gibi lakayt bir tavır almadı . Dimdik durdu.. Davos zirvesinde Peres'e gider yaptı çıkınca açıkladı Sayın perez'e değil mod.'a kızdım ben diye. Yani el insaf Allah aşkına. Sonra bu hükümet aldı yürüdü gitti.. herşey güllük gülüstanlık oldu değil mi ? Dünyaya meydan okuyan adam Recep Tayyip Erdoğan. Güldürmeyin Allah aşkına. Doğu Türkistan'da çinlilerin yaptığı katliama niye ses çıkarılmadı ? 1 hafta sonra kınıyoruz diye açıklama yaptılar kapadılar konuyu ? Yani bu ülkede dış borç almış yürümüş, ülkede dolaşan sıcak para miktarı Türkiye tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmış siz hala aferin bravo nağraları atıyorsunuz. Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına yapmayın . Yaptığı olumlu icraatları hep birlikte alkışlayalım bundan yana sıkıntı yok . Ancak olumsuz şeyleride eleştirmeyi bilmek gerek diye düşünüyorum... |