Konu: Akp Nereye
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2011, 13:39   #8
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akp Nereye

AKP hükümeti kimine göre iyidi kimine göre kötü. Bizim ülkemizde yıllardır muhalefet yok. İktidar kötü birşey yapınca "dur arkadaş ne yapıyorsun bak dogrusu bu" diyen bir muhalefet yok. Bizim muhalefet iktidar yanlış bir iş yaptıgı zaman hemen onu meydanlara taşır "niye böyle yaptın" der. Arkadaş cıkıp desene bak dogrusu budur sende bunu yapmalısın. Yok ben 8 yıldır böyle birşey görmedim işin acıkcası. Kılıcdarogluda, Baykalda, bahçelide aynı. Sadece kendi partilerinin çıkarları dogrultusunda hareket ediyorlar. Muhalefet böyle davranırsa iktidarda böyle olur. Bir kere bizim Meclisimizde tartışma ortamı yok. Bir anayasa paketi ortaya atılıyor ama muhalefet partileri ne anayasa düzenlemesine katılıyor nede paket oylamasına. Sonrada meydanlarda ateş püskürüyorlar böyle anayasa olmaz böyle iktidar olmaz. İyide arkadaşım sen dogru zaman ve dogru yerde dur demiyorsun ki. Olay geçer biter gider sonra muhalefetler cıkıp konuşur. Artık Bahçelinin haftalık AKP kötülemesine alıştık, Artık Kılıcdaroglunun haftalık Tayyip Erdoganı ignelemesine alıştık. Bunlarla bir yere varılamıyacagınıda görüyoruz ama hala bizim muhalefetimiz böyle. Yukarıda dedigimi yineliyorum muhalefet böyle berbat olursa iktidar da böyle olur. Ama şuda varki Tayyip Erdogan ve AKP şuan mevcut partiler içinde en iyisi. Düşünsenize hükümet CHP veya MHP sanmıyorum şuan kadar istikrarlı olamazlar hatta daha kötü oluruz..
Ha birde şu bölünme türküsünü düşürün agzınızdan ya. Ne bölünmesi bu ? Mitoz bölünmemi ? Koca ülkeden bahsediyoruz Türkiyeden bahsediyoruz ne bölünmesi ? Sizler böyle bölünecegiz bölünecegiz dedikce bu bölünmek isteyenlerin işine gelecektir..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver