Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2011, 23:44   #1
cruel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Osman kimdir?

Tekrardan merhabalar, IRCForumlari.

Oncelikle sunu belirtmeliyim ki, 2007 yılından beri burda olan birisiyim. Degisik isimle bir süre kadar takildim. Bir süre sonra real hayatımda olusan sorunlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım. Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar geri geldim. Şimdi Osman nickiyle sizlerleyim. Pek fazla uzatmadan biraz kendimden bahsedeyim.

Osman kimdir?

Nick: Osman
Ad Soyad: Osman Aydın
İl: Antalya
Memleket: Antalya/Serik
Meslek: Bilgi İşlem - Turizim
Takım: Galatasaray - Fanatik degilim.
Hobileri: internet, irc, web, müzik, şiir yazma/okuma v.s

Hakkımda:

Benim icin en zor yone geldik. Cunku nedense kendimi tanitmaya gelince is, kendim hakkinda birseyleri soylemeye yazmaya gelince is zorluk cekiyorum. Eminim bir cogumuzda boyledir. Her neyse zaten bilinmesi gereken bilgileri yukarida soyledim. Ek olarak neler yaparim, ne ederim bunlardan bahsedeyim. Dışarıdan bakıldımı sempatik, cana yakin, samimi, olgun ve disiplinli biriyimdir. Fakat herkesin oldugu gibi sinirlendigim an, icimden canavar cikaran birisiyimdir. Bu sebepden sinirlendigim zaman, karsimdakinle muhattap olmayi istemeyerek ve üzülerek onunla o an konusmayacagimi soylerim. Bu sebepden bir cok kisiyi kirmisimdir. Beni yanlis anlamalarindan dolayi.. Bos anlarimda surekli siir yazarim. Aslinda pek ilgim yoktur fakat benimkisi siir degilde tam olarak icimdeki hisleri, duygulari kalici yapmak. Yani bos bir sayfaya gecirmek. Yukarida soyledigim gibi bu bolum benim icin cok zor. Aslinda en kolay seydir insanin kendisini tanitmak fakat oyle degil malesef. Her neyse, sanirim yeteri kadar tanima sansi buldunuz..

IRCForumlari ailesi:

Soyledigim gibi 2007 yılından burayana buradayim. Yaklasik 1 yıl kadar aktif olmadim. Bazi sebeplerden dolayi. Fakat tekrar suan sizlerleyim. Ve sizlerle olmak güzel. Hep sevgiyle olun, gülümseyin kalbinizdeki ifadeyi her zaman yüzünüzle animsatin. Mutluyla sevgiyle kalin.

Saygilarimla.
Osman AYDIN.

Konu cruel tarafından (23 Şubat 2011 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları