Malzemeler:
3.5 cm çapında 4 ev yufkası
2
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] göğüs eti
1 kâse
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
Dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi
Hazırlanışı:
Tavuk etini haşlayıp suyunu ayırın. Tavuk etlerini ufak parçalara ayırın. Yufkaları sekiz parçaya kesin. Uzun kenarlarına
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etinden yerleştirip sigara böreği gibi sarın. Malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün. Tereyağını eritin. Tavuk suyunu kaynatın. Yufkaları
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyuna batırıp birbirinin üzerine gelecek
şekilde servis tabaklarına dizin. Üzerlerine tereyağı gezdirip dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi serpin. İkinci sırayı da aynı şekilde hazırlayın. En üste gelen yufkaları taç şeklinde yerleştirip haşlama suyundan 1 kepçe gezdirin. Kalan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etlerini üzerlerine yerleştirin. Ceviz içi serpip sıcak servis yapın.