Hamur için:
1 kg un,
yeterli miktarda su
2 çay kaşığı karbonat,
tuz
Harcı için:
Yarım kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 su bardağı sıvı yağ
2 çorba kaşığı margarin
1 kg un, 2 çay kaşığı karbonat, tuz ve suyu derin bir kabın içinde yoğurup, hamur haline getirin. Hamurdan küçük bezeler koparıp, oklavayla açın. îlk açtığınız hamurun üzerine sıvı yağ ve dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpin. Üzerine bir yufka daha
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Onun üzerine de malzemeleri ekleyin. En üste bir yufka daha kapatın. Bu üç yufkayı rulo yapıp gül biçiminde kıvırın. Yağlanmış tepsinin ortasına
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Diğer yufkaları da aynı biçimde üst üste koyup, ortadaki yufkanın etrafında dolayın. Üzerine 2 çorba kaşığı eritilmiş margarini serpip, 1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısını sürün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişirin.