1 kilo büyükce Patates
1 kg. Tavuk veya Kuzu eti
2-3 adet sogan halka seklinde dogranmis
1-3 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] halka seklinde dilimlenmis veya 2 avuc
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
1 yk. Domates salcasi
tuz
biber
1-2 adet tarcin
2-3 adet degfne yapragi
500 ml. sicak su
Yapilisi:
Patatesler ayiklarnir yikanir ve uzunlamasina kesilerek her parcaya birer cizik atilir.Tavuk etleri porsiyonluk parcalara ayrilir ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerle firin tepsisine dizilir. Üzerine dogranmis soganlar ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler yayilir. Baharati eklenir, Bir salca ve biraz su karistirilarak tepsinin uzerine gezdirilir. Geri kalan su üzerine dökülür ve 200°C de 1
saat kadar pisirilir.