1/2 bardaktan biraz az sivi yag (zeytinyagi)
1 yk kuru maya
2
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] +1
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerine sürmek icin
aldigi kadar un ve su
Ici icin:
1 kg rendenin kalin tarafiyla rendelenmis bal kabagi (halloween kabagi)
1 bardak haslanmis pirinc
1 bardak kuruüzüm
her pogaca icin 1 tatli kasigi seker
sivi yag, tarcin
Yapilisi:
Ic malzeme disindaki malzemelerle bir hamur yapilir ve dinlenmeye birakilir. Bu arada
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], pirinc,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tarcin ve siviyag bir kapta harmanlanir.
Hamurdan cok ince olmayan bezeler acilir ic malzemeyle pogacalar yapilir ve üzeri kapanmadan sekeri eklenir. Firina girmeden önce üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si sürülür
ve üzeri kizarana kadar pisirilir.