Malzemeler:
125 kilogram
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2-3 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2-3 adet yeşil
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4-5 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
1 su bardağı sıcak su
Yeteri kadar karabiber ve tuz
Hazırlanışı:
Tavukları 6 eşit parçaya bölün. Domateslerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın. Yeşil
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin tohumlarını ve saplarını
temizleyip, ince ince doğrayın. Soğanları piyazlık doğrayın. Parçalara ayırdığınız tavuğun derisini çıkarın. Yağsız tavada kızartın. Ayrı bir kaba alın. Soğan ve diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları yağsız tavada soteleyin. Biberleri ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Son olarak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçasını da ilave edip 1-2 dakika daha soteleyin. Tavukları yayvan bir tencereye dizin, üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı harcı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz, karabiberi ve 1 su bardağı sıcak suyu ilave edip
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar pişinceye kadar ateşte tutun. Tencereyi indirince malzeme ile
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları karıştırıp sıcak olarak servise sunun.