Cevap: AngeLus'um Nice Mutlu Yıllara...
Sevdaaamm bu AngeLus, bu kız, bu can sana ölüüüür bee! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şu sanal hayatın bana kazandırdığı, en harika, en muhteşem, en iyi, yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış en güzel varlıksın.. Allah'ım senin gibi bir dostu karşıma çıkardığı için o kadar şanslıyım ki.. Binlerce kez şükürler olsun.. Seni o kadar çok o kadar çok seviyorum ki.. Kendimi en yalnız hissettiğim zamanlarımda aklıma gelip de kendimi iyi hissetmemi sağlayan, mutsuzluğumu kalbinden hisseden, beni benden bile daha çok düşünen, Zaman zaman huysuz, inatçı ve aksi ben'i çeken ve her ne olursa olsun beni sensiz hiç bırakmayan, bütün çocuksu hallerimi çeken SEN! Sensiz ne yaparım ben?
Evet bitanem şu 2 senede neler atlattık neler.. Ama biz hiç kopmadık.. Rabbimden de tek isteğim seninle olan dostluğumuz hiç bitmesin.. Beni sensiz bırakmasın! Seni kimseyle paylaşamam ki Çatlak'ımmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu Deli'n Seni çok seviyor çoook..
Canımsın ya nasıl anlatsam kelimeleri bile toparlayamıyorum tıkandım. Yetiş. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki iyi ki varsın.. İyi ki tanıdım, iyi ki hayatındayım, iyi ki hayatımdasın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayh duygulandım :$
Bu güzel sayfa için de çok çok teşekkür ederim fıstıkım, nasıl mutlu oldum anlatamam meleğim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kelimelerin ciddi anlamda yetersiz olduğu şu an diyebildiğim tek şey çok ama çok teşekkür ederim
varlığın için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
---------- Ein, Hesna, Nisse canımsınız çok teşekkür ederim.. Bu ince düşüncenizi asla unutmicam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O güzel yüreklerinize şifa çok çok teşekkürler çok seviyorum sizi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bay X az buçuk tahmin ediyorum gibi (: Çok teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nefes'cim canım benim çok teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İley'cim teşekkür ederim canım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bora'cım sağolasın benim ekürüm bitanedir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
Konu AngeLus tarafından (20 Ocak 2011 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.
|