Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2011, 00:14   #10
Hayal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AngeLus'um Nice Mutlu Yıllara...

AngeLus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevdaaamm bu AngeLus, bu kız, bu can sana ölüüüür bee!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şu sanal hayatın bana kazandırdığı, en harika, en muhteşem, en iyi, yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış en güzel varlıksın.. Allah'ım senin gibi bir dostu karşıma çıkardığı için o kadar şanslıyım ki.. Binlerce kez şükürler olsun.. Seni o kadar çok o kadar çok seviyorum ki.. Kendimi en yalnız hissettiğim zamanlarımda aklıma gelip de kendimi iyi hissetmemi sağlayan, mutsuzluğumu kalbinden hisseden, beni benden bile daha çok düşünen, Zaman zaman huysuz, inatçı ve aksi ben'i çeken ve her ne olursa olsun beni sensiz hiç bırakmayan, bütün çocuksu hallerimi çeken SEN! Sensiz ne yaparım ben?

Evet bitanem şu 2 senede neler atlattık neler.. Ama biz hiç kopmadık.. Rabbimden de tek isteğim seninle olan dostluğumuz hiç bitmesin.. Beni sensiz bırakmasın! Seni kimseyle paylaşamam ki Çatlak'ımmm
Bu Deli'n Seni çok seviyor çoook..

Canımsın ya nasıl anlatsam kelimeleri bile toparlayamıyorum tıkandım. Yetiş.

İyi ki iyi ki varsın.. İyi ki tanıdım, iyi ki hayatındayım, iyi ki hayatımdasın.
Ayh duygulandım :$

Bu güzel sayfa için de çok çok teşekkür ederim fıstıkım, nasıl mutlu oldum anlatamam meleğim.

Kelimelerin ciddi anlamda yetersiz olduğu şu an diyebildiğim tek şey çok ama çok teşekkür ederim
varlığın için

----------

Sözün bittiği yer bende...

Şuan tek söyleyebileceğim şey; Seni çok seviyorum! İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan