Malzemesi:
500 gr.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bastığı
2 su bardağı un
1
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da bir kaşık kabartma tozu
2 su bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı tarçın.
Yapılışı:
Un,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kabartma tozu karıştınlarak bulamaç yapılır. Kare şeklinde avuç içi kadar kesilen
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bastıkları, hazırlanan bulamaç hamuruna batırılarak, kızgın zeytinyağında kızartılır. Servis tabağına alınarak, üzerine çekilmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi veya yeşil
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilir. Arzuya göre tarçın serpilerek servis yapılır.