Ekmek sulaması (konya)
1 kg [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
1 adet kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım ekmek
Tuz
Tavaya et atılır, orta ateşte rengi değişmeye başlayınca ince kıyılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atılır. Yarım saat kadar kavrulur, tuz serpilir, suyu çıkınca ekmek dilimleri konur. 10 dakika daha pişrdikten sonra servise sunulur.
Not: Bu yemek kolay olduğu için kurban bayramlarında hazırlanır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |