Tirit kebap (konya)
Malzemeler:
200 gr [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sırt eti
kızartılmış ve ince ince doğranmış yarım tırnaklı pide
100 gr süzme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sos için tereyağı.
HAZIRLANIŞI:
İnce ince kızartılmış pidelerimizi önce tabağın altına sereriz ve üzerine süzme yoğurdumuzu döküp en üste etlerimizi yayarız. Tereyağımızı eritir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sivribiber ile süsler servise sunarız.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |