MALZEME LİSTESİ
4 adet orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
4 su bardağı su
1,5 türk kahve fincanı nişasta (buğday veya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
1,5 su bardağı toz şeker
Üzeri için;
3-4 yemek kaşığı Hindistancevizi
100 gr
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
YAPILIŞI
Orta boy bir tencereye
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu, su, yaklaşık 2 türk kahve fincanı soğuk su ile ezilmiş nişastayı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Toz şekeri katıp kısık ateşin üzerine oturtun. Bir tel çırpıcıyla sürekli karıştırarak katılaşıp, muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin. Ocaktan alıp kaselere boşaltıp, paylaştırın. Soğuyunca
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]stancevizi,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile süsleyin. Ayrıca
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi ile de tatlandırıp, soğuk ikram edin.