MALZEME LİSTESİ
4-5 dilim balkabağı
1,5 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 su bardağı çekilmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi
YAPILIŞI
Soyulmuş balkabağını kuşbaşı et formunda dilimleyip orta boy bir tencereye
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Üzerine suyu ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar haşlayın. İyice yumuşayan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları püre oluncaya kadar ezip tekrar tencereye aktarın. Süt ve şekeri katıp kısık ateşte karıştırarak, şeker iyice eriyinceye dek pişirin. Ocaktan alıp bir servis tabağına aktarın. Çekilmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içiyle süsleyip, soğuyunca servise sunun.