Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2011, 15:07   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galle gabak (konya)




MALZEME LİSTESİ
4-5 dilim balkabağı
1,5 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 su bardağı çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi

YAPILIŞI
Soyulmuş balkabağını kuşbaşı et formunda dilimleyip orta boy bir tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Üzerine suyu ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar haşlayın. İyice yumuşayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları püre oluncaya kadar ezip tekrar tencereye aktarın. Süt ve şekeri katıp kısık ateşte karıştırarak, şeker iyice eriyinceye dek pişirin. Ocaktan alıp bir servis tabağına aktarın. Çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içiyle süsleyip, soğuyunca servise sunun.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan