| Kel topalak (konya)
MALZEMESİ:
1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 bardak ince bulgur
2 kaşık tepeleme un
2 kaşık katı yağ
su
karabiber
pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
nane
tuz.
Rendelenmiş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz, karabiber, nane, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bir kaşık un ve bulguru beraber yoğurun. Bu harçtan misket köfteler yapıp unlu bir tepsiye tane tane yayın. Misket köfteler bitince tepsiyi sallayarak unun köftelerin her yanına yayılmasını sağlayın. 4-5 bardak kaynayan suya unlu topları atıp 15 dakika kadar pişirin ve yağda yakılmış pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i üzerine gezdirin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |