6 kişilik
Gerekli malzeme:
1 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kol kuşbaşı
2
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr sivribiber
100 gr tereyağı
250 gr
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz, kırmızıbiber
Patlıcanları alacalı soyun. Ortadan ikiye kesip her bir parçayı üçe bölün. Tuzlu suda bekletin.
Eti düdüklü tencerede 15 dakika pişirin.
Soğan ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i küçük küçük doğrayıp tereyağında kavurun. Doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin.
Hazırladığınız malzemeyi etle birlikte 5 dakika kaynatın. Tuz ve kırmızıbiber serpin.
Patlıcanları sudan çıkarıp sıkın ve etin üzerine bastırıp pişirin. Sıcak olarak servis yapın.