4 kişilik malzeme:
800 gr. kuşbaşı Kuzu eti,
1 ad. Soğan,
1 ad. Sivribiber,
100 gr. Mantar,
1 ad. Havuç,
2 ad. Domates,
2 ad. Dolmalık
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
2 ad. Patates,
az margarin.
Tarif:
Yağ eritilip,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavrulur. Havuç ilave edilir. Kuzu kuşbaşı katılarak kavrulur. İnce doğranmış sivribiber,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in bir adedi (kabuğu soyulmuş) ilave edilip, pişmeye bırakılır. Tam pişmeden tepsiye dökülür ve fırına verilir. Piştikten sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kuşbaşı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (kızarmış), az maydanoz ilave edilerek krepe sarılır ve üzerine kalan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dörde bölünerek sarılan krebin üzerine, 1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 ad.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sosundan da konularak orta hararetli fırında 10 dk. pişirilir.
Krep : 250 gr. una 2 ad.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve az erimiş tereyağı, yeteri kadar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koyarak çırpılır. Çırpılan karışım süzdürülür ve 26 cm. genişliğindeki teflon tavada içine yağ sürülerek, bir kepçe karışım tavaya dökülerek alt, üst pişirilir.