Yarım kg yağlı kıyma
1 adet ufak kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Servis için:
Lavaş
Garnitür için:
Domates
Biber
Soğan
Kebap malzemesi bir araya getirilir, 3-4 dakika yoğrulur. Sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadar parçalar alınır, yassı şişe düzelterek yerleştirilir. Mangal ateşinde pişirilir. Domates ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de mangalda pişirilir. Soğan yarım daire şeklinde doğranır, sumak ve tuzla ovulur. Servis tabağına lavaş konur. Üzerine kebap ve garnitür bırakılır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.