Patlıcanlı kebap (mardin)
Yarım kg kıyma
2 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2-3 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3-5 adet sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet ufak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı karabiber
Kıymaya rendelenmiş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz, karabiber ve pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir 2-3 dakika yoğrulur. Sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadar parçalar alınır ve yassı şişlere saplanır. Diğer yanda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar soyulmadan dilimlenir. Domatesler 4 parçaya kesilir. Biberler birkaç parçaya kesilir. Hazırlanan sebzeler de ayrı şişlere takılır. Kıyma ve sebzeler mangal ateşinde pişirilir. Servis yapılacağı zaman pişen bütün malzemeler orantılı şekilde tabağa yerleştirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |